Maling af facade kan gøre en stor forskel

​Ønsker du at friske ejendommen op med en ny maling af facade, eller en komplet facaderenovering? Malerfirmaet Jørgen Jensen / Ole Jørgen Jensen står klar til at hjælpe dig. 

Vi befinder os i Odense M, nær Odense NV og Næsby, Tarup, Højstrup og Bolbro, men kører gerne ud til kunder overalt på Fyn.

Vi er en stolt familievirksomhed, der har eksisteret siden 1949, og som er kendt for at levere malerarbejde af høj kvalitet. Vi har derfor meget tidligere erfaring at basere vores arbejde på. Vi hjælper alle typer af kunder, og for os er ingen opgave hverken for stor eller for lille.

Vi har mange glade kunder fra bl.a. Odense, NV, S, SV, og M. Skal vi rykke ud til dig?

Hvad koster en facademaling?

Nogle af vores kernekompetencer er maling af facade og facaderenovering. Prisen på disse afhænger af flere forskellige parametre. Først og fremmest kommer det an på, hvor stor en facade, der er tale om. Derudover afhænger det af, hvilken type facade det er, samt hvilke materialer der skal indgå i opgaven. 

Uanset hvilken type opgave du mangler hjælp til, er vi klar til at hjælpe dig. Vi garanterer et godt resultat af høj kvalitet og en god kundeservice. Vi holder dig løbende opdateret med status på din opgave.

Maling af facade hvornår?

Hvis dit private hjem eller dine erhvervslokaler trænger til at få malet facaden, så skal du ikke tøve med at kontakte Malerfirmaet Jørgen Jensen / Ole Jørgen Jensen. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, ligesom at vi hjælper dig med vejledning om hvordan og hvornår facademaling foregår.

Kontakt os for et godt tilbud på din maling af facade!​

Ring til os på telefon 20 25 17 21, send en mail til malermester_jensen@webspeed.dk, eller udfyld vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage med et svar hurtigt muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din maling af facade så tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud!

​Er du ​Interesseret i et uforpligtende tilbud ?

Kontakt os og vi vil vende tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser af Malerfirmaet Jørgen Jensen

Vurderet 5 / 5 stjerner på Google​​​✮​✮✮✮

​​​

Firmainfo​

​Malerfirmaet Jørgen Jensen

CVR: 15179287

Kontakt​

Værksted: 66 12 77 20 / 20 25 17 21

Privat:        66 16 37 65 

E-mail: malermester_jensen@webspeed.dk