Malermester med stor faglig ekspertise

Malerfirmaet Jørgen Jensen / Ole Jørgen Jensen, der er medlem af Danske Malermestre, har siden sin grundlæggelse i 1949 været et familieforetagende, og drives i dag af malermester Jørgen Jensens søn, Ole Jensen. Vi har således mange års kombineret erfaring i at betjene private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi er stolte af, at vi har betjent mange af de samme kunder siden virksomheden blev grundlagt. 

Vi kommer vidt omkring på Fyn, men kører typisk ud til kunder i og omkring Odense M, Odense NV og Næsby.

Et godt malerfirma at være i

Vores malerfirma beskæftiger i dag syv faglærte malersvende, der udfører malerarbejde såvel ude som inde. Vi hjælper med spartelarbejde, tapetsering, opsætning af stuk, maling af facade mm., ligesom vores malermester gerne yder rådgivning i forbindelse med valg af materialer og farver.​

Vi har et godt arbejdsklima, hvilket afspejler sig i, at mange af vores medarbejdere har været ansat i virksomheden over en lang årrække. Det er dog ikke kun arbejdsklimaet, som vi har styr på. Vi sætter en dyd i at benytte os af miljørigtige materialer, og vi har tilmed modtaget en glad smiley fra arbejdstilsynet.

Aftaler overholdes altid af malermester

Har vi lavet en aftale med en kunde, så bliver den overholdt. Hos os er der ingen slinger i valsen, og når arbejdet er udført med et flot resultat, efterlader vi selvfølgelig arbejdspladsen i ryddet stand. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Så hvis du står og har brug for en yderst kompetent malermester, der har dine fokus og ønsker i fokus, og ikke er bleg for at give et godt tilbud, så ring til os på telefon 

20 25 17 21 eller send en mail til malermester_jensen@webspeed.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser af Malerfirmaet Jørgen Jensen

Vurderet 5 / 5 stjerner på Google​​​✮​✮✮✮

​​​

Firmainfo​

​Malerfirmaet Jørgen Jensen

CVR: 15179287

Kontakt​

Værksted: 66 12 77 20 / 20 25 17 21

Privat:        66 16 37 65 

E-mail: malermester_jensen@webspeed.dk