Facaderenovering kan gøre en stor forskel

Ønsker du at friske din facade op med en facaderenovering? Malerfirmaet Jørgen Jensen / Ole Jørgen Jensen står klar til at hjælpe dig. Vi befinder os i Odense, nær Odense NV og Næsby, men kører gerne ud til kunder overalt på Fyn.

Vi er en stolt familievirksomhed, som har eksisteret siden 1949, og som er kendt for at levere malerarbejde af høj kvalitet. Derfor har vi meget erfaring at basere vores arbejde på. Vi hjælper alle typer af kunder, og for os er ingen opgave hverken for stor eller for lille.

Hvad koster en facaderenovering?

En af vores kernekompetencer er at udføre facaderenovering. Prisen på at få lavet en facaderenovering afhænger af flere forskellige parametre. Først og fremmest kommer det an på, hvor stor en facade, der er tale om. ​Derudover afhænger det af, om der er tale om en en mindre renovering eller totalrenovering.

Ligegyldig hvilken type opgave du mangler hjælp til, er vi klar til at hjælpe dig. Vi garanterer et godt resultat af høj kvalitet og en god kundeservice. Vi holder dig løbende opdateret med status på din opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Trænger dit private hjem eller dine erhvervslokaler til en facaderenovering? Så skal du ikke tøve med at kontakte Malerfirmaet Jørgen Jensen / Ole Jørgen Jensen. Vi står altid parat til at hjælpe dig med vejledning og et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 20 25 17 21, eller udfyld vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage med et svar hurtigt muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Malerfirmaet Jørgen Jensen

CVR: 15179287

Kontakt​

Værksted: 66 12 77 20 / 20 25 17 21

Privat:        66 16 37 65 

E-mail: malermester_jensen@webspeed.dk